dilluns, 21 de setembre del 2009

New York


Divendres al vespre:

Arribar a ca la Sashka (la nostra amfitriona búlgara), un piset situat al sud de Prospect Park (Brooklyn), al barri dels russos, ucraïnesos i europeus de l'est en general.

Dissabte:

Volteta per la botiga de joguines més gran del món, cafè a Central Park, festa major a Little Italy (on descobrim les oreos arrebossades, pfff...) i gelat de sèsam a China Town.

Sopar espanyol a casa la Sashka, bon vi i bon jabugo. Festeta en un terrat de Brooklyn amb tot de neoyorquins de tots colors.

Diumenge:

Llevar-se aviat per anar a Harlem a veure una missa gospel i la gran "Afro-american parade". Genial!



Passeig pel Village, música i espectacles al carrer, la gent aprofita els últims diumenges d'estiu...

Finalment, sushi de comiat a Brooklyn. Esperem tornar a veure a la Sashka aviat, potser a San Francisco?

5 comentaris:

  1. Com mola el mapa aquest que heu posat! Ara que hagues fet mes servei en el viatge a Vietnam, a veure si feu un exercici retrospectiu i feu un mapa amb la ruta del sud-est asiatic, que jo em vaig perdre en el segon poble de la selva vietnamita.
    Molt xula la foto de els nens jugant a baseball.
    Ja marxeu cap al Canadà? No aneu a veure al toro de wall street?
    Espero amb ansia el post gafapastista de les catarates del Niagara i el seu parc temàtic!

    ResponElimina
  2. Escolta aqui pasa una cosa extranya, a mi m'arriben els posts com tres o cuatre dies mes tard de la data de publicació, es que als USA tenen una espècie de censura de blogs i han de revisar totes les publicacions abans de que estiguin a la web?

    ResponElimina
  3. Hey Oriol! Aquest fan incondicional del blog, com ens apreta. Et contesto:
    - el toro de Wall St no el vam anar a veure, els dos dies que vam estar a NYC vam fer passejades força frikis. Disculpes per no haver superat el repte que ens havies posat
    - el mapa hi és des de fa temps, al principi del viatge d'Àsia. Si et desplaces cap allà, te'l trobaràs tot
    - les dates dels posts, les posem més antigues del que són perquè sempre postegem amb retràs, ja que ens dediquem a pujar fotos i fer posts quan tenim temps morts - avions o busos. A Àsia postejar amb la data real provocava lios pq alguns posts quedaven més tard que altres que havien succeït després, i la gent es liava.
    - el post de les catarates el farem aviat t'ho prometo, ara estem entretinguts amb el Charly. Hem fet uns dies de canoa a un parc fantàstic i uns dies de coleccionar multes a Toronto, ja t'ho explicaré!

    ResponElimina
  4. Si, nosaltres a Toronto tambe vam tenir una multa perque feia un minut que s'havia acabat el tiquet del parking.

    A veure el post de la canoa!

    ResponElimina
  5. Ei!!!Ja som aquí!!!Al principi ens tenieu preocupats per si us deportaven directament, entre el bitllet de tornada, el jabugo, el vi...les pintes...!!!Però després de tot ja sou al nou continent i suposem que el jabugo i el vi...bé, que ja no hi son!!!Si encara esteu a Toronto, records al Charly.
    Pery deja de hacer cosas raras con los post que en internet todo se sabe... Esperamos el momento romanticon de las cataratas. Soooooy el rey del muuundo!!! o esto es de Titanic??

    ResponElimina