dimecres, 11 de novembre del 2009

Hem vist un ós!!!

Pos sí, després de passar dos dies a Yosemite, on has de vigilar de no deixar menjar al cotxe perquè no vinguin els ossos, va i ens trobem avui un ós creuant el carrer major (léase la carretera) del poble on estem dormint, Mammoth Lakes, Califòrnia . És la bomba, recorres boscos gegants amb la por de trobar-te un ós, i després gairebé l'atropelles quan arribes a la civilització!!

Per cert, que era groooos, i negre com la nit!

Però les nostres aventures amb els óssos no comencen aquí... El primer dia que vam anar a Yosemite a fer una caminadeta vam arribar al cotxe a les 17:30, que ja era fosc, i ens trobem aquesta nota al parabrises:

Doncs això, resulta que cinc (CINC!) minuts abans que arribéssim nosaltres, van trobar un ós intentant saquejar el nostre cotxe... seria per la nocilla que hi havia oberta a dins? (encara no haviem vist el cartell de "no deixeu res al cotxe", ehem...)

Ah, i pels que us penseu que això és una broma dels autors de la nota, aquí teniu les petjades que va deixar l'entranyable animaló...

1 comentari:

  1. T'imagines que arribeu cinc minuts abans i us trobeu l'ós amb la 'poteta' saccejant el cotxe...(haig de reconeixer que jo..., per un pot de nocilla...!!),només de veure al Martí segur que deixa estar la nocilla i...que ja sabem tots que els bitxos grossos tenen un fixació amb aquets home...aquelles banyes, aquells pantalons esguinçats...!!!

    ResponElimina