dissabte, 18 d’abril del 2009

Phu Quoc: intro

Portem tres dies a Phu Quoc, una illa selvatica i idilica al sud de Cambodja. Estem poc comunicats amb l'exterior, doncs el 'resort' on estem no te internet. Esta regentat per un alemany i es forca xulo, amb els tipics mochileros per alla tumbats platja-gambes-coctels. Lloc fantastic, ideal per a desconectar totalment i acostumar-se a la calorassa (crec que devem estar sota el paralel 10) . Avui per fi hem anat a donar un vol per l'illa, ja us explicarem. Ara mateix som a un lloc amb internet que cobren 3000 dong (uns deu centims) la mitja hora.

3 comentaris:

  1. Ara sí que ja comença a fer ràbia tot això de la caloreta, l'illa selvàtica, la platgeta...Ja està bé que aquí és dissabte i n'hi ha que estem treballant...!!!!

    A que no adivinas con quien hemos quedao esta nuit???
    Es mujer.
    Cumple 30 tacos.
    No la vemos desde hace tropecientos años.
    Sabemos de ella cada fin de año.
    Ya lo sabes??

    M A R I A.

    ResponElimina
  2. doncs si 3000 dongs son 10 centims, 33,33 euros son un milio de dongs, joder els bitllets al vietnam quants zeros tenen??

    ResponElimina
  3. si... aqui tot va per milers de dongs. Quan et diuen 5, volen dir 5.000, i el mes petit que hem vist fins ara es un bitllet de 500 (molt, molt estrany, en general es preus s'arrodoneixen a 1.000)
    Avui hem tret 2 millons de dongs, que es el maxim que et deixen treure d'un caixer, i aixo son la friolera de... 40 euros!!
    Jo la veritat es que em faig un embolic amb tants zeros amunt i avall, suposo que quan m'hi hagi acostumat ja serem a Cambodja! :p

    ResponElimina