dissabte, 13 de juny del 2009

And the winner is ...

... amb 15 vots (36%): JAPÓ. Gràcies per la vostra participació, aquestes eleccions han estat un veritable triomf de la democràcia.

Ens hem passat el dia buscant bitllets, i tot i que volar des d'aquí al Japó seria assequible, la tornada Japó-Barcelona a mig juliol sembla molt cara, com qualsevol pot deduir passejant per la Sagrada Familia a l'estiu. Si hem d'acatar la votació, potser us demanarem alguns calés. També estem considerant una nova opció, Indonèsia (ara és la millor època per visitar-la) que heu suggerit alguns de vosaltres (lluisp, PRC, neerlandes errante, annaguet, Marc, joaquim). Per ara, el dijous 18 volem cap a Bangkok (Tailàndia ha quedat segona amb 10 vots, i hem de fer veure que us fem una mica de cas) i des d'allà ho acabarem de polir.

I el guanyador del fabulós premi del concurs (*) és ... QUINTÍ! Excepte tràgic accident aeri, rebràs el teu regal en algun moment.

(*) sorteig realitzant davant el notari Nám Ngûyen Binh el 13/06/09 a Ha Noi, Vietnam.

7 comentaris:

  1. mmmmmmhhhh... Indonesia que limita amb Papua Nova Guinea????

    ResponElimina
  2. @alba: crec que la Papua indonèsia mola si t'interessen les tribus paleolítiques que viuen per aquella zona. Jo pensava en Java+Bali, que té una bona combinació de cultura, platgetes, muntanya i temples. Si ens decidim per un viatge més 'dificil' (com crec que proposes) fariem les illes de l'est de Bali: Lombok, Komodo, Flores, Timor ... però són força remotes, ens hi hauriem de passar mesos!

    ResponElimina
  3. Que saberut que ets!! I quina enveja que feu... snif!

    ResponElimina
  4. A papua no hi aneu que hi ha caníbals encara!!! A Komodo hi ha el temut drac i a Timor els independistes i les forces de l´ordre amb tancs i pistoletes!!! Aneu millor a Java, el pop indonesi és una passada :)
    ... (a Sumatra també hi ha caníbals ara que hi penso...)

    http://www.youtube.com/watch?v=GEMS46DiUAY
    http://www.youtube.com/watch?v=_oLuOULOL-o

    ResponElimina
  5. ei, IMPORTANT!
    abans de fer res a thailandia!!!
    no us oblideu del que us vaig dir! quan sigueu a bangkok, aneu a khao san road i allà pregunteu per la casa dels jueus (segons el meu mapa, està al carrer Chakraphong,cantonada amb Khao San), que també és agència de viatges on podreu comprar bitllets de tren, bus i avió a uns preus increíblement barats! pot ser podeu anar al japó per 1€ i tot!!!
    i no us oblideu de demanar l'amanida pad tai, la més típica i bona!
    ala, avisats esteu!
    però ara ja sou viatgers veterans i les meves indicacions insignificants...
    alina

    ResponElimina
  6. Osti, això està prenent forma d'agència turística gafapasta, on et pots ventilar dos països en mitja frase, tot pretenent prendre l'aire seriós de qui sap el que es diu.

    Aqui hi ha negoci, tu... No tens pasta per pegar-te les grans vacances, però enguany també vols deixar bocabadats i fer enveja els teus amics i familiars com cada estiu? Deixa que en Martí i na Muntse, experimentats blocaires, facin el teu bloc de viatge: amb fotos autèntiques convenientment editades per a que al costat del búfal d'aigua hi surtis tu ensenyant els collonets, tu i la teva xicota somrient al costat d'uns paios asiàtics que acabeu de conèixer, tu comrient al delta del mekong sota la boira... tot això, i anècdotes personalitzades, per menys del que et costa una paella a la Barceloneta!

    Ah, i per poc que pugueu, aneu a Japó que... que... curren com cabrons i estan tocats del bolet, hala!

    ResponElimina
  7. @alba: l'única "feina" que tenim és empollar-nos Lonely Planets...
    @cesc: el primer vídeo és divertit, el segon conté un dels riffs de guitarra més espantosos que he sentit mai, i la lletra comença "the sky was blue" ... pot ser pitjor?
    @alina: susórdenes! Gràcies!
    @Marc R.: tot i que se't nota el ressentiment per no haver guanyat el premi de les votacions, et demanaria que fossis una mica més discret. La Muntsa i jo NO estem amagats a un motel de Castelldefels, inventant-nos un blog fals amb fotos trucades. HO DESMENTIM.

    ResponElimina