dilluns, 29 de juny del 2009

De festa a ... Bangkok

Primer vam fer un bon sopar en un restaurant indi a Little Arabia, un barri d'una multiculturalitat espectacular, on Àfrica es barreja amb Àsia passant per la Índia. Després, una volteta pel barri i unes cerveses al Bamboo Bar per recuperar el paladar destrossat pel "chicken masala" ultrapicant . Hi tocava un grup espantós amb un cantant friki. I finalment, cap a un dels llocs més famosos de Bangkok: el supercentre eròtic "Nana Plaza".

A Bangkok, per fer turisme sobre turistes sexuals (valgui la redundància), se sol anar al barri vermell de Patpong, famós pels espectacles de ping-pong que efectuen les go-gós. Però ens va semblar que el Nana Plaza seria més autèntic: és una espècie de mega-centre comercial del sexe, un mercat de carn de tres plantes en el que els "sex-tourists" beuen, miren i compren. Hi ha bars plens de noies lleugeres de roba que xerren amb els clients de diferents edats, posem de 25 a 65 anys, però invariablement blancs; hi ha locals on es fan espectacles sexuals i balls pel públic (la proporció ballarines-clients és de 20 a 1 aprox); i finalment hi ha locals més "exòtics": transvestits, bondage, etc.





Vam anar a petar al Cat House Bar, un dels bars més light en quant a espectacle però amb bona vista sobre la fauna que entra al Nana Plaza: o bé grups de joves anglesos i australians força borratxos o bé cinquentons sols que van "a per feina" o bé algun turista curiós. L'amo del bar, un holandès d'uns cinquanta-i-pico, es va presentar i ens va explicar la seva vida: va deixar a la dona a Holanda per venir a muntar el seu negociet aquí. "It's the same," - deia -"I bought my wife a house and a car, and here you also have to pay". Encantador. Després vam anar a un espectacle amb un toro mecànic, muntat a estones per les prostitutes i a estones pels clients, que eren pseudo-fuetejats per les noies; tot plegat entre grans esclats de riure, l'ambient no era massa sòrdid. Al final, vam tornar a l'hotel atravessant la ciutat en taxi i recordant que, cap a les 11 de la nit, a tots dos ens havia semblat veure un elefant passejant per la vorera, entre la multitud. Bangkok és realment un lloc extrany.

2 comentaris:

  1. Que us va donar per beure l'holandes del bar? algun cocktail amanit amb productes de la seva terra? ho dic mes que res per l'elefant que us va semblar veure... aquests holandesos monten coffe-shops alla on van...

    ResponElimina
  2. Suxuru que vam veure l'elefant!! Era petitó i caminava entre la gent i no el veies fins que el tenies just davant. Això sí, anava darrera el seu amo tot obedient! I la tailandesa del nostre costat que xisclava del susto també el va veure... A més, això va ser abans del bar de l'holandès, és a dir que si de cas ens van drogar els del bamboo bar. Ara que hi penso, probablement això explicaria les al·luciancions que vam tenir amb el grup que tocava en aquest bar, força increïble...

    ResponElimina