dimarts, 2 de juny del 2009

Les votacions gafapastils del viatge !!!

AVÍS: aquest és un post que ens farà sortir als blogs gafapastils de viatges, i potser inclús al País de las Tentaciones o bé al Canal 33 (Ssshhhh! Silenci!).


Estem arribant al punt crític del nostre viatge, només ens queda Hanoi i el nord de Vietnam, i cal decidir quan i com tornar, perquè comprar els bitllets a l'últim moment ens pot sortir car. Però evidentment, com que estem disfrutant com a enanos, per què no donar una volteta més? Ja que estem a Vietnam, podem arribar-nos a Tailàndia, i d'allí a Malàsia, o Japó ... Com que les possibilitats són tantes i tant atractives, hem decidit fer unes votacions en les que VOSALTRES DECIDIU quin serà el nostre pròxima (última?) escala. Voteu A LA PART DRETA DEL BLOG i sobretot comenteu AQUÍ A BAIX per què us agrada més una o altra opció, o aporteu la vostra. Entre tots els que comentin se sortejarà un regal increïble (per bo o per dolent, no sé). Opcions proposades:
  • Tailàndia: no podeu dir que heu vist el sud-est asiàtic sense visitar-la!
  • Malàsia: país musulmà de fàcil viatjar. Natura esplèndida.
  • Barcelona: torneu ja. Pesats.
  • Japó: cultura milenària i societat embogida.
  • Afganistan: aneu allà i no molesteu més. Sou insuportables.
NOTA LEGAL: les votacions són obertes a tothom, vosaltres, els vostres amics, els amics dels vostres amics, i la comunitat gafapastil en general, però si us plau voteu només una vegada. La destinació guanyadora serà susceptible de canvi en funció dels preus i disponibilitat dels bitllets. Data límit votacions: 12 de juny.

AGRAÏMENTS: amics del S107 que sou la inspiració de totes les friki votacions hagudes i per haver...

33 comentaris:

  1. El primer vot!!! Heu d´anar a Malàisia que després d´aquella controvertida foto teva -Martí- amb aquelles nenes, encara et detindran si vas a Tailàndia :)

    ResponElimina
  2. Tailandia sens dubte, heu d'anar a la costa i a la illa de phuket.

    Malaisia: no m'atrau gaire, pero després de Tailandia, total esta al costat... segur que hi ha vols tirats de bangkok a kuala lumpur

    Barcelona: ni de conya jajajaja, jo m'anava de Bangkok o Tokio directe a Los Angeles

    Japo: es un pel cara, i despres de veure el programa "callejeros" a Tokio (gran programa de la cuatro) nomes m'atreu per els rockers ballant enmig del carrer i per els bars de gats.
    http://www.cuatro.com/callejeros-viajeros/reportajes/tokio/
    http://www.youtube.com/watch?v=J5bS8u_166s

    Afganistan: sembla que volen liar alli la tercera guerra mundial aixi que si us va la marxa i la heroina doncs cap allí (i doneu records a la cabra de la legion)

    ResponElimina
  3. Martí i Muntsa aneu a pastar fang a Tailàndia!
    A Barcelona fins al setembre no et necesitem, us dona temps de sobres..

    Petons,
    Carlos

    ResponElimina
  4. Sospitavem que aquest post podria suscitar per fi algun interes (o rabia inclus) despres de tants tostonacos de fotos i rotllo. Us agrada que us provoquin, eh? Moltes gracies per les vostres opinions.
    @Frankie: quina foto amb nenes? Per cert, et prometo que aviat et dedicare un post ...
    @Oriol: prenem nota. Per cert, pels teus comentaris, et farem gafapastes d'honor.
    @Carlos: home, tant com fins al setembre no se si aguantara el pressupost ...

    ResponElimina
  5. Japó m'interessa més que la resta. Però sí que és car, es veu. I estan sonats, sembla. Però com que està ple de frikis, us hi sentireu com a casa... Ara que hi penso, seguint aquest raonament podria canviar el vot a Barcelona, però no ho faré pq l'applet no ho permet.

    ResponElimina
  6. Hola nois.
    1.- Necessito instruccions per subscriure'm al blog. Ho vaig intentar un dia i no ho vaig aconseguir. I no pot ser que ara que potser ho aconseguiré, plegueu veles i torneu a casa. Així que apa, a refer la motxilla i a fer l'indio a una altra banda. Jo mantindré el meu vot en secret.
    Sort nois.

    Ferran

    ResponElimina
  7. Jo voto per Japó. Crec que és la frikada màxima i, ja que acabeu el viatge, o bé demostreu que sou uns cracs del motxillerisme low cost o bé rebenteu el pressupost. (Vietnam amb quatre duros no és un repte). I Afganistan potser no és la millor idea ara mateix....

    ResponElimina
  8. Jo crec que hauríeu de tornar a Barcelona: més que res perquè si continueu per aquest camí, amb la ràbia que feu, no sé si quan finalment torneu hi trobareu algú amb ganes de rebre-us. Però vaja, vosaltres mateixos.
    Ah, juro o prometo votar un sol cop, de debò.

    ResponElimina
  9. Trobo que doneu poques opcions...

    No es pot votar per Sri Lanka? o per l'illa de Nadal? Indonesia?

    ResponElimina
  10. Jo sense cap mena de dubte aniria a Afganistan, ja que aviat no en quedarà res més que pols i les fotos que feu es cotitzaran la hòstia de cares per ser documents històrics, així tindreu pasta per anar a Malàisia, Japó i Tailàndia passant cada vegada per BCN entre etapa i etapa.
    I si la cosa no va be, Martí, sempre pots canviar a la Muntsa (que es super exòtica) per un parell de míssils i revendre’ls al mercat negre d’armes. Tu sempre hi surts guanyant!!

    ResponElimina
  11. Samoa, Samoa, Samoa a collir cocos, home!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. Jo com ja he vist Japó, aniria a Tailandia suposo. Però Japó és una passada eh..

    El que heu de fer és llençar un dau de 6 cares.. :p
    1-2. Tailandia
    3-4. Malasia
    5-6. Japó

    ResponElimina
  13. jo voto per Japó i com a segona opció Tailàndia.

    Montse.-

    ResponElimina
  14. Si nosaltres fóssim vosaltres...arribats en aquest punt del viatge hauriem de separar-nos, l'un cap a Thailandia(ell sempre pensant en el negoci)(más bien pensando en las tai...) i l'altre cap a Malasia. Però com que som aquí i no cal, no ens barallarem, això sí, procurarem posar-nos d'acord a l'hora de votar.
    Japon ni de coña, ya he aguantado a dos frikis explicando batallitas de Nipolandia, no aguantaria otras. Afganistan: es preferible cualquier otro deporte de riesgo: no se, circular en moto por bcn, enseñar el culo en el delta del Ebro (por los mosquitos)...
    Aneu a veure natura(y si podeis, fumarosla)!!!
    Per cert,"oooh que monos els monos", quina ilu, que wapus que sou!

    ResponElimina
  15. jo crec que havent vist vietnam, cambodja i laos, anar cap a tailandia és "más de los mismo" (tot i que a mi em va encantar...). i tornar passant pel japó pot ser la frikada màxima, com deia la laia... no us estressessiu gaire a tokio, ep!
    usia, el meu vot va cap al japó!
    petons, hermosures!
    alina

    ResponElimina
  16. Hola!
    Jo també voto per Japó. Jo hi vaig estar ja fa uns anys i és un flippe i segur que molt diferent del que heu vist fins ara.
    Qué vagi molt bé!!
    Una abraçada

    Olga

    ResponElimina
  17. Ostres! que animat això... a mi la veritat és que tan me fa on aneu, però jo aniria a Kuala Lumpur només per com sona: kuala lumpur... m'encanta no puc parar de dir-ho: kuaaaaaala lumpuuuuuur... a més és un lloc com Pernambuco, que sortia a la ultima vinyeta dels mortadelos: "un par de burricalbos agarran a su superintendente y le hacen tragar todo el archivo de su despacho se sospecha han huído a Kuala Lumpur y bla bla bla..." :D:D

    ResponElimina
  18. Llocs que afegiria jo: Indonesia, Bhutan, Bangladesh.
    I per decidir proposo un mètode més original que els daus: demà quan siguin les 12 del migdia, agafeu el primer nadiu que trobeu al la plaça del poble per les espatlles i li crideu a la cara "Japan!Thailand!Bhutan!Malaysia!Indonesia!" una i alta vegada (sense deixar-lo anar i sacsejant-lo) fins que ell en resposta repeteixi alguna d'aquestes paraules. I llavors aneu allà :-)

    ResponElimina
  19. Apa, per mi podeu anar a Taiwan, així fareu alguna cosa i si us camufleu de ninotets orteres potser encara viatgerieu gratis a BCN i anirieu a parar a un tot a 0,60euros. I jo que sé, fareu el que us rotarà. No sabeu l'ho bé que s'està sense vosaltres, oh! que bé, oh!

    Robert

    ResponElimina
  20. Pero esto que es?? un reality o que??
    hombre pues teneis mas posibilidades, de las que nombrais, Japon es la mas interesante, yo creo. seguramente la mas cara tambien. Pero que hay de indonesia, philipinas o Australia?? estais a tiro de piedra de australia, no os gustaria ver canguros, tiburones...australianos...??
    nederlandes errante.

    ResponElimina
  21. Ai, ai, ai! Aquests gafapastis enyorats que busquen qualsevol excusa pq els escrivim comentaris...
    Jo no conec molt la zona, però suposo que aniria a Tailanda, i si "es más de lo mismo" com diu l'Alina doncs aprofitaria per escalar i escalar. Després aniria cap a Malasia, Indonèsia, Papúa-Nova Guinea, Nova Zelanda, Austràlia, Illa de Pasqua, Xile i anar fent que el món és ample... i pel que sembla la butxaca també :-)
    apa! que continueu fent ràbia durant molt temps!

    ResponElimina
  22. Yo creo que ya que estais tan lejos vale la pena que veais todo lo posible. Thailandia, Malasia y Japon. Afganistan impone un poco y Barcelona.. ya lo conoceis bien... eso dejadlo para el final. Es cierto que dais mucha envidia y más viendo como lo estais disfrutando... "to tieso" (en mi tierra significa seguid adelante. Cristina

    ResponElimina
  23. Ei, aquí només es pot votar per un però jo votaria per la ruta sencera així només us cal triar l'ordre...

    Posats a triar he posat Japó però espero que hi aneu després d'haver vist Tailàndia i Malàsia!

    Salut!
    Cris

    ResponElimina
  24. després de mirar-me el mapa.. a mi em molaria molt anar a Papua Nueva Guinea.. només per donar la nota.. però com que no està a la llista, crec que em molaria molt Tailàndia o Malàsia, però igual s'assembla molt al que ja heu vist.. llavors aniria al Japó, però és molt car.. mmh l'Afganistan era per despistar no? doncs això, no se si us ha quedat més clar.. però a Barcelona no torneu fins que no esteu escurats!
    Meritxell.

    ResponElimina
  25. Jo voto pel Japó, encara que sé que si ho feu, al tornar em donareu extrema enveja, i us odiaré, i deixaré de venir als concerts de Pasta, i els dies que la Muntsa vingui al despatx faré veure que estic malalt :D

    Així que, en segona opció, aneu a Tailàndia!!

    Gafapastisme i Frikisme per sempre, i en parts iguals!!

    I bon viatge, en qualsevol cas! ;)

    ResponElimina
  26. D'entrada intentaria rematar Tailàndia, Malàisia, ho allargaria per Indonèsia i fins i tot Filipines, que diuen que fan una mena de galeta en forma de donut petit recoberta de xocolata... Així torneu des de Bangkok o Singapur, que segur que trobareu molts vols... Però potser se us acosta el monzó?

    En tal cas redireccionaria el tiro cap al nord: al Tibet no us plourà gaire... podeu seguir la migració dels ocells a l'estiu cap al nord: Xinjiang , Kirgizistan, Kazastan i d'allà amb tren a Moscou (si us equivoqueu de direcció anireu a parar Vladivostok... i d'allà no us queda lluny Japó, que sembla el més votat ara per ara...

    Qualsevol opció és bona!!
    Marc

    ResponElimina
  27. Torneu a Barcelona, us enyorem molt!!!! Però ho podeu fer amb calma. Per la ruta pensava el matiex que el Marc: sense avions, passant per terres com ara Birmània, Nepal i uns quants "Stan"!!!!

    ResponElimina
  28. Em sembla més fàcil seguir per Thailand i Malaysia. El Japó ja és molt lluny. Podreu fer-ho el proper any sabàtic.
    També opino com el 'lluisp': Veig com a bona opció la India i/o el Nepal.
    Indonèsia ... és tant aprop de Malaysia ...!
    Apa, el millor és que seguiu passant-ho tant bé com fins ara.

    ResponElimina
  29. Si encara teniu diners per anar de restaurants al Japó de cap. I si pot ser li feu una foto a tot el que mengeu.
    Quintí

    ResponElimina
  30. Entre les opcions la que m'agrada més és Japó...Però posats a donar alternatives, no heu pensat en Australia? Deu ser molt guapo, i només ho teniu a uns 2cm en el mapa del googlemaps
    Roger

    ResponElimina
  31. hola Muntsa!! has vist Tigres, leones o monos. cocodrillos o panteras?
    sam

    ResponElimina
  32. Hello!!!
    Es que tinc un ordenador que no funciona i no he mirat el teu blog fins ara. Petonets, petonets,petonets.
    En Sam i La Sof es posen molt contents en rebre postals exòtiques, gràcies.
    A veure si puc votar.

    ResponElimina
  33. Hola!!

    Sam i Sofia: no hem vist panteres, ni tigres, ni lleons, però sí monos, elefants, escorpins gegants, búfals d'aigua i mooooltes coses boniques!

    Anna: l'ordinador que no funciona, és el meu??? Buenu, ja van dos, no passa res! Si vols passant per Tokyo en compro un per tu i un per mi... :)

    Moooolts petons!

    PD: no és que estiguem tot el dia enganxats a internet, és que justament ara estem mirant bitllets i canviant tots els plans per n-èssima vegada!

    ResponElimina