diumenge, 28 de juny del 2009

Vietnam: posant-nos al dia...

Hem rebut algunes queixes de que no donem senyals de vida, o de que no pugem les fotos... ai, quin public mes exigent que tenim!!

Be, hem aconseguit posar-nos al dia com a minim amb les visites del nord de Vietnam, d'on vam marxar fa mes de 10 dies... (ehem). Us fem un resum i us posem el link a les fotos:
  • Travessa de Laos a Vietnam pel nord: aixo ja us ho vam explicar (xulissim!!).
  • Sapa: poblet de muntanya famos per les terrasses d'arros, per les minories etniques que hi habiten i pels bufals d'aigua agresius. Molt turistic, pero moooolt bonic.presentant els nostres respectes al senyor Ho Chi Minh
  • Hanoi: la capital, una ciutat amb encant, molt mes manejable i amb menys motos que Saigon. Coses per veure: el Ho Chi Minh dissecat en un mega-mausuleu, la preso on van torturar al McCain, alguns temples i sobretot la vida al carrer, la gent, les botigues...
  • Ninh Binh: muntanyetes carstiques recovertes de verd que surten com bolets de la terra. Si, si, les muntanyetes del Goku!! (ja se que jo estem a Japo, encara, pero es que son igualetes!)
  • Badia de Halong: mes muntanyetes carstiques verdes, pero aquest cop surten del mar!! Una meravella...
badia de Halong

Despres de veure tot aixo, vam anar a Bangkok i des d'alla a passar uns dies a Ko Pha Ngan, una illa paradisiaca del sud de Tailandia... A veure si pugem les fotos aviat i us podem fer enveja!

Ah, i des d'aquesta illa, enlloc de volar directament a Kuala Lumpur com haviem dit, vam optar per anar baixant amb bus cap a Malasia... I es que no es pot comparar el nivell de carreteres i autobusos que tenen a Tailandia i Malasia amb els que haviem 'patit' fins ara. De pas, aixo ens ha permes visitar Pulau Penang, una illa del nord de Malasia que es caracteritza, com gran part del pais, per la seva barreja de cultures. Pero aixo potser sera un altre post... :)

1 comentari:

  1. No feu cas de les queixes, us ho esteu currant un montón!!! Jo no m'hagués endut l'ordinador de vacances ni de coña!!!!

    Fotos de Ko Pa Nosequé no hace falta, YA DAIS ENVIDIA y de la gorda y nada sana!!!
    El agua tiene que ser una pasada, pero da un "jiñe"! Parece que te pueda salir, en cualquier momento, un bicho!(No se'l pot treure de casa...ja li féia por bañar-se al pantá d'Ulldecona!!!)

    ResponElimina