dimarts, 9 de juny del 2009

Que me pilla el toro!

Abans d'ahir vam anar a fer una excursió pels voltants de Sa Pa, un lloc de muntanya idílic amb terrasses d'arròs. Al mig del camí ens trobem uns búfals d'aigua (una espècie de toros-búfals extremadament pacífics que tenen a tot arreu d'Indoxina) i al passar jo, no sé si per la samarreta taronja o bé per la meva sang ibèrica, el bitxo em fa mala cara i ...La plaza estaba llena, y el búfalo, noble pero de escasa fuerza, salió emmorillado y cornigacho. En el primer tercio el torero, Martincito de los Orientes, se mostró desenvuelto, con buenas tandas de chicuelinas y verónicas, pero de pronto todo se torció. Intuyendo el puyazo, el búfalo acometió un par de cornadas contra los pantalones cortos del torero, que, tras un revolcón en el suelo y un buen susto, volvió cabizbajo al burladero (como se aprecia en la foto), con el pantalón destrozado pero el muslo y los genitales intactos. La plaza, a rebosar de aficionados de la etnia hmong, recibió el incidente con una mezcla de perplejidad, preocupación y risas contenidas.

PD: qui m'havia de dir a mi que rebria les primeres cornades de la vida al nord de Vietnam, enlloc de a les festes de Fuentes de Ebro!

5 comentaris:

  1. Ja tens un trofeu de guerra! conserva aquests pantalons! per cert o la fotografa estaba poc inspirada o hi ha alguna foto del moment de la "acometida a los pantalones del diestro"... doncs hi ha foto del inici i del desenllaç, pero no del nus.

    ResponElimina
  2. Oriol, comprendre les emocions humanes no és la meva especialitat. Però en aquest cas fins i tot jo arriscaré un diagnòstic.

    Jo diria que, mentre un toro mutante que duu al cap ullals d'elefant està intentant extirpar uns genitals als quals la fotògrafa deu tenir un cert apreci, potser (només potser) la seva prioritat principal **no** era fer la foto per penjar-la al blog.

    Suposició que, de ser correcta, la desqualifica com autèntica gafapastis.

    ResponElimina
  3. Sort que, com el Barça, hem aconseguit mantenir la posessió de les pilotes...
    Bromes a banda, crec que amb les dues fotos tenim una fantàstica elipsi i cadascú s'imaginarà els feits com vulgui. He de dir, però, que el to d'autoparòdia que està prenent el bloc va en contra dels principis elementals del gafapastisme --tal com és conegut avui en dia. La vida és seriosa, qualsevol anècdota és trascendental, l'estat d'ànim ombrívol, les discussions han de tenir un suposat to elevat.
    Demano, exigeixo fins i tot, el canvi de nom del bloc, i humilment proposo que el rebatejeu amb el no-tan-bonic-però-potser-més-fidel nom de "Pallassades al Vietnam".
    Sí?

    ResponElimina
  4. OOOOOOle, oooooole!! Donde estan los cubalitros o lo que beba esa peña? Si es que seguro que os metisteis en medio de unas fiestas hmonguera y ni os enterasteis. ah y los genitales (comunmente llamados cojones o guebs) se mantuvieron intactos gacias a que en el momento de la corná se situaban a la altura del cuello. Toreeerooo! yo te doy dos orejas y por la puerta grande.
    Et veig la cara de susto des d'aquí!!!

    ResponElimina
  5. Efectivament, la fotògrafa va espantar-se lleugerament i es va perdre un dels millors videos de youtube de la història.

    Pel que fa a les crítiques sobre el nostre poc gafapastisme, les acceptem (a 'reganyadents') i ho purgarem canviant el títol del blog com suggereix l'amic 'Marc R.' durant uns dies. Què voleu, la cabra tira al monte. El nostre gafapastisme segueix en període de proves, així com sembla que el grup 'Pasta' (major exponent d'aquest moviment) està versionant 'Els barrufets'. Procurarem tirar més cap a les fotos de capvespre, les discussions entre si Lombok és més cool que Yakushima i les comparacions entre el curry tailandès i l'indonesi.

    @Marcos: a títol informatiu, les vaquilles de Fuentes son aproximadament la meitat de grans que els búfals d'aigua ...

    ResponElimina