divendres, 29 de maig del 2009

Laos: tot actualitzat

Després d'uns dies al nord de Cambodja i al sud de Laos, també coneguts com "la zona amb les connexions a Internet més nefastes del món", hem aconseguit reemprendre el blog, pujar les fotos i actualitzar el mapa d'aquí a baix. Ara som a Luang Prabang (és un clam), "el" lloc turístic de laos. És un poblet declarat Patrimoni Mundial de la Unesco, amb molts temples, vegetació exhuberant, muntanyes verges, el Mekong ... totalment idílic. L'ambient és una mica Cadaqués-Gavarnie-Begur, ja m'enteneu, tot de llocs pijetes i turístics un darrera l'altre, res del Laos autèntic, però mola trobar restaurants francesos i pensions agradables després de tants dies de sopa de fideus amb "bou" i llits incòmodes.

Com que hem rebut innumerables mails -inclús amb amenaces de mort- d'indignació per la desactualització de les fotos (ens pensàvem que estarieu pendents del Barça!), us deixo les fotos dels bonics lloc de Laos on hem estat:
- Si Phan Don (les 4000 illes): una zona on el Mekong es converteix en una miríada d'illes i has d'anar amunt i avall en piragua ... per les illes vas en bici veient cascades, i paisatges increïbles sobre el riu (postes de sol ...). Tot plegat molt relaxat.
- Pakse i l'altiplà de Bolaven: volta de quatre dies amb moto, en una zona cafetera i pràcticament verge en turisme, amb muntanyetes (uns 1000 metres) precioses. Tot és total i absolutament verd.
- Vientiane: la capital. Té una activitat comparable a un poblet de la Segarra a l'estiu. Sembla un lloc agradable per viure-hi, però gens espectacular pel turista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada