dimarts, 20 d’octubre del 2009

Northwest part I: Oregon

Vam conèixer el Garrett i l'Elizabeth aquest abril a Phu Quoc, Vietnam, i vam fer migues ràpid després d'un dia d'snorkeling i un bon sopar regat amb multitud de cerveses Saigon. Viuen a Portland, on ell fa de manager d'un restaurant, i ens van insistir moltíssim en que quan anéssim als USA no deixéssim de visitar-los. Després d'informar-nos una mica i descobrir que totes les guies i tothom que hi ha estat considera la zona nord-oest com de les més boniques dels USA, ens comprem un bitllet de Las Vegas a Portland.

Quan arribem al punt de trobada amb les nostres immenses motxiles i la tenda de campanya de l'Honest Ed, ens quedem impressionats pel restaurant del Garrett, el Heathman, uns dels millors de la ciutat: ens convida a uns formatges i unes petxines pacífiques (del Pacífic) deliciosos. A partir d'aquí, ens allotgen tres dies a casa seva i ens deleiten amb:

- un diumenge de ruta per la costa d'Oregon amb la seva filla Zea i el seu gos Zig: platges magnífiques, molt diferents a les nostres. Boira, roques, boscos gegants, el Pacífic amb marees enormes










- un dia per Portland amb bicicleta (amb les magnífiques bicicletes que munta el Garrett al seu garatge de peli americana), un dinar excelent (calamars, salmó, halibut) al famós Jake's i una visita a la mítica llibreria Powell's




- l'estada en una casa americana. Que gran que és tot, comparat amb Europa!




- l'estil 'north-western': preocupació mediambiental, amabilitat extrema, bon menjar, pensament lliberal (encara estàn terriblement avergonyits d'en Bush, pobres), bon vi i bon cafè .. saber viure, en general.




Muchas gracias por todo, Garrett and Elizabeth! It was amazing! Totes les fotos, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada