divendres, 2 d’octubre del 2009

One night in KC

Kansas City (Missouri) - no confondre amb Kansas City (Kansas) que es troba a 5 milles - és una ciutat típicament USA, el centre d'una zona totalment rural i clàssicament 'redneck' (traduir 'paleto' o 'pagès'). Tot i no tenir cap atractiu turístic, vam passar un dia excelent donant una volta pel Financial District - ple de gratacels - i també pel River District - on fa un parell de segles els vaixells de vapor exportaven mercaderies (i gent!) pel riu Missouri cap al desconegut Far West. Els highlights de la visita, però, van ser:

Sopar una típica Kansas City BBQ al Famous Dave's:


Sortir de festa al barri negre de KC (18th and Vine District) buscant un concert de jazz i trobar una sala de ball. Mireu com demanen per ballar a les noies, i com ballen! Impressionant. Activitat lúdica: trobar algun blanc a la sala.

1 comentari:

  1. Mira como bailan, mira como bailan! Que si los negros lo llevan en la sangre, que si se mueven de otra manera, que están hechos para el baile... sencillamente aquí practicamos un estilo de baile muy técnico, no tan vistoso pero de una elevadisima dificultad; el baile Codoenlabarra. A ver si todos esos yankis pueden bailar con una mano ocupada por el cubata, eh!?
    La luz de la foto del autocar... espectacular!
    ¿Y next destino, amigos?

    ResponElimina