dissabte, 24 d’octubre del 2009

Northwest part II: Washington

Després dels fantàstics dies a Oregon, vam anar a passar uns dies encara més al nord, a Washington. Vam començar per Seattle, la ciutat que presumeix d'haver creat el grunge i l'Starbucks. És una ciutat amb encant i caracter, molt north-west.



Però el millor estava per venir... A l'oest de Seattle hi ha la Olympic Peninsula ocupada principalment per l'Olympic National Park que està dominat pel Mount Olympus. Original, eh?

El cas és que en aquest parc, a part d'uns paissatges muntanyosos importants, hi ha el Hoh Forest, un rainforest (o selva pluvial segons la wikipedia) moooolt xulo! Bàsicament la peculiaritat és que hi plou moltíssim, és a dir absolutament sempre. Ens vam mullar passejant-hi un ratet, però valia la pena!





I després, el premi: a pocs kilòmetres del bosc, trobes el Pacífic, amb la seva costa abrupta i verda. I, o sorpresa, el sol torna a brillar!




Més fotos, aquí.

3 comentaris:

  1. Si us plau, això es ofensiu!!! Podeu parar de penjar fotos de llocs fantàstics i magnífics, que aquí hi ha persones que vivim en l’esclavitud i la monotonia! De tant en tant podríeu posar alguna foto on sortiu cansats i agobiats, fastiguejats de veure llocs nous i bonics i avorrits de tanta bona vida, així els d’aquí ens podríem sentir-nos una miqueta millor! :•O

    Un petó,

    ResponElimina
  2. quina ràbiaaaaa, quina envejaaaaa!!

    ResponElimina
  3. Estem totalment d'acord...Ja n'hi ha prou de paissatges increíbles que aquí només fem que veure paret i aguantar marujas i mamas amb nens ploraners...que ja està bé home...!
    No cal dir que disfruteu tant com pogueu oi!!!!!!!!!!!!!!?

    ResponElimina